Medzinárodný hádzanársky turnaj o Vianočný pohár.

24.12.2003 Celý región

Po štyroch rokoch sa bude na Slovensku opäť hrať medzinárodný hádzanársky turnaj o Vianočný pohár. Siedmy ročník tradičného podujatia sa uskutoční v dňoch 27...
Po štyroch rokoch sa bude na Slovensku opäť hrať medzinárodný hádzanársky turnaj o Vianočný pohár. Siedmy ročník tradičného podujatia sa uskutoční v dňoch 27. - 29. decembra 2003 na východe republiky za účasti Maďarska, Poľska, Česka a Slovenska.

Dejiskami zápasov budú haly v Michalovciach (sobota a pondelok) a Prešove (nedeľa). Pre slovenských reprezentantov bude Vianočný pohár prípravou na blížiacu sa januárovú I. fázu kvalifikácie o postup na MS 2005, v ktorej si v 3. skupine zmerajú sily s Holandskom a Bosnou a Hercegovinou.

Nominácia Slovenska na 7. ročník medzinárodného turnaja hádzanárov Vianočného pohára:
brankári: Richard Štochl (Dunaferr Dunaújváros/Maď. ), Michal Meluš (Štart Nové Zámky), Martin Pramuk (1. MHK Košice)
krídla: Radoslav Antl (Tatran Prešov), Pavol Polakovič (MŠK SIRS Považská Bystrica), Marián Kleis (1. MHK Košice), Tomáš Stráňovský (HK 47 Trnava)
pivoti: Peter Hlavtúr (BSV Bern Muri/Švajč. ), Tomáš Mažár (HK 47 Trnava), Pavol Jano (Tatran Prešov)
spojky: Daniel Valo, Michal Baran (obaja BSV Bern Muri/Švajč. ), Stanislav Demovič (ABC Braga/Portug. ), Peter Tumidalský, Radovan Pekár, Marek Gruca, Rastislav Tabačko, Peter Kukučka (všetci Tatran Prešov), Michal Jančo (Štart Nové Zámky), Ján Kolesár (1. MHK Košice)

Program turnaja o Vianočný pohár:
27. 12. (Michalovce): 16.00 Maďarsko - Česko,
18.00 Slovensko - Poľsko
28. 12. (Prešov): 15.00 Maďarsko - Poľsko,
18.00 Slovensko - Česko
29. 12. (Michalovce): 11.00 Poľsko - Česko,
13.00 Maďarsko - Slovensko
 

Vyberte región